NBA finaler – mestere Golden State slår tilbake

Den nåværende mesteren Golden State Warriors har slått tilbake i den nordamerikanske basketball ligaen NBA etter den mislykkede endelige kick-offen på en mesterlig måte.Teamet rundt superstjernene Stephen Curry og Klay Thompson feiret søndag (02.06.2019 / lokal tid) i det andre spillet av Best-of-Seven-serien i hovedrunde primeren Toronto Raptors en 109: 104-suksess og gjorde det 1-1 av. Kanadene vant det første spillet 118: 109 ved finalen av et kanadisk lag.Thompson var den beste lanseringen av Warriors med 25 poeng, med sikte på den tredje tittelen på rad. På grunn av lårskader i kvartalet måtte skytevaktene forlate boder. Curry bidro med 23 poeng. “Når du kommer inn i denne fasen av mesterskapet, må du vise ditt DNA,” sa Curry.

Durant mangler

Golden State trener Steve Kerr ble lettet etter utjevning i serien. “Det var en flott seier, jeg er stolt av teamet mitt,” sa Kerr og så videre: “Nå ønsker vi å ta fordel og se hva som skjer med våre skadde.”Krigerne savnet Kevin Durant for det syvende påfølgende spillet, Thompson kunne bli med. Krigerne er nå innbydende Raptors til dueller tre og fire neste torsdag og lørdag i deres hjemland Oakland.

Tredje kvartal bestemmer

Den foreløpige avgjørelsen falt søndag kveld i tredje kvartal, som bestemte seg for gjestene med 34:21 for seg selv. “Vi spilte ikke godt nok og savnet for mange kaster, så vi mistet spillet,” sa Toronto’s Guard Kyle Lowry, som bare scorede 13 poeng.Canadas beste kasteren var stjernespilleren Kawhi Leonard med 34 poeng. Pascal Siakam, som hadde scoret 32 poeng i kamp ett, var blek denne gangen med 12 poeng.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70