Brasil uten Fabiana – Håper med Marta

Høyreback Fabiana mangler Brasil på VM. 29-åringen hadde en alvorlig lårskader. Marta er på vei til utvinning etter en elleve dagers pause fra treningen.

Brasil må forlate sin høyreback Fabiana da Silva Simões på VM i Frankrike. Den 29 år gamle pensjonerte seg i treningsleiren til de sørlige amerikanerne i portugisisk portimao, et brudd på midtermuskelen i høyre lår. Etter mye overveielse besluttet det medisinske laget av landslaget og treneren Oswaldo Fumeiro Alvarez å fjerne den tidligere FC Barcelona-spilleren fra VM-laget. Ifølge den brasilianske fotballforbundet, Confederação Brasileira de Futebol (CBF), hadde forsvareren ingen sjanse for en rask gjenoppretting. For Fabiana, som hennes kallenavn, var det ett år yngre Poliana Barbosa Medeiros nachnomierte. Hun reiste direkte til VM-leiren til brasilianerne til Grenoble.

Marta gjør fremgang

Den sydamerikanske mesteren vil kjempe mot sin verdensmesterskapsparkkamp mot den utrolige utesteder og turnerings debutant Jamaica denne søndagen (9.6.19) i Stade des Alpes. Enten brasilianerne kan stole på superstjernen Marta, er fortsatt veldig tvilsom. Den seks-tiden “World Player” lider fortsatt av konsekvensene av en fibrøs tåre i den bakre bøylen på venstre ben, som hun også hadde inngått i Portugal. Etter en elleve dagers pause fra trening, gjør 33-åringen fremgang i henhold til CBF-informasjon og kommer langsomt tilbake til lagopplæringen. En innsats mot “Reggae Girlz” kan komme for tidlig for unntaksgribben. Spesielt siden deres deltakelse i de etterfølgende gruppekampene mot mye sterkere enn Jamaica-australiere og italienere burde være av større betydning for Brasil.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70